Rite Aid Hydrogel tepelverband | 12 stuks

€ 22,75
-17%
€ 18,95
Niet op voorraad

Beschrijving

Leverings stop ivm vernieuwen Europees certificaat we hopen vanaf eind 2024 weer te mogen/kunnen verkopen.

Stuur gerust even berichtje voor info en advies voor vergelijkbaar product. bijv de

Soothies® Verkoelende gelkompressen Lansinoh is erg prettig gebleken


Rite Aid Hydrogel tepelverband is ontwikkeld om te gebruiken bij de eerste tekenen van een rode en/of geïrriteerde huid. De gelkompressen verkoelen en verzachten direct en helpen tepelkloofjes sneller te genezen.

Ieder verband is afzonderlijk steriel verpakt.


Wanneer Rite Aid Hydrogel tepelverband?

Doordat de huid van je tepels moet wennen aan de flinke zuigkracht van je baby kan ze geïrriteerd raken. De huid wordt rood, voelt strak en gespannen aan en er kunnen gemakkelijk kloofje ontstaan. Omdat dit alles zeer pijnlijk is, is het lastig om door te gaan met het geven van borstvoeding. Eeuwig zonde natuurlijk aangezien moedermelk de beste voeding voor je kindje is en het geven van borstvoeding bijdraagt aan de hechting tussen moeder en kind.

Gebruik daarom bij de eerste tekenen van irritatie Rite Aid Hydrogel tepelverband. De verbanden geven direct verkoeling en zorgen ervoor dat de vochtbalans van de huid hersteld wordt. Tevens werkt het verband antibacterieel en neemt het overtollig vocht op zodat de huid droog blijft.

Hoe te gebruiken

Was je handen voordat je het Rite Aid tepelverband gaat aanbrengen. Open de verpakking en plaats de gelkant van het verband op de geïrriteerde huid. Verwijder het verband wanneer je borstvoeding wilt geven. De tepels hoeven niet per se schoongemaakt te worden, maar wanneer je baby de borst weigert is het aan te raden ze af te spoelen en/of een druppeltje moedermelk op de tepel te smeren voordat je start met voeden.

Het tepelverband is tot 24 uur te gebruiken. Gooi het daarom niet weg wanneer je gaat voeden, maar bewaar ‘m op een koele droge plek voor hergebruik.

Roep bij (aanhoudende) problemen de hulp in van een lactatiekundige.

Belangrijkste eigenschappen Rite Aid Hydrogel tepelverband:

  • Verzacht en verkoelt beschadigde tepels
  • Optimale wondgenezing
  • Herstelt de natuurlijke vochtbalans
  • Groot absorptievermogen
  • Antibacteriële werking
  • Herbruikbaar (binnen 24 uur)
  • Veilig om te gebruiken tijdens de borstvoedingsperiode