VLOW® behandeling

VLOW® is er voor jou!

VLOW® is er voor alle vrouwen met borsten. Voor vrouwen met grote, kleine, ongelijke en perfecte borsten. Of je nu klachten hebt of niet, jong bent of juist oud, en blij bent met je borsten of helemaal niet.

Een VLOW® borstweefselbehandeling is altijd een goed idee. Het doel van de behandeling is de doorbloeding en de lymfestroom van de borsten en het gebied eromheen te optimaliseren. Dat stimuleert de afvoer van opgeslagen afvalstoffen en de aanvoer van zuurstof en nieuwe bouwstoffen. Een echte boost voor je borsten en het zelfhelende vermogen van je lichaam. Daar worden je borsten blij van. En jij dus ook. Je zult zien dat veel van je klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

De VLOW® methode is een manuele behandelvorm en is afkomstig uit de osteopathie. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de vrouwenborst: een zachte en ontspannende aanpak helemaal afgestemd op het zachte en gevoelige weefsel van het borstgebied.

Neem afscheid van hartenzeer en voel je op en top vrouw

Het is fijn om vrouw te zijn. Maar hoe zorg je als vrouw nu echt goed voor jezelf en voor alles wat jou vrouw maakt? Misschien ga je wel eens naar de spa, boek je een verzorgende gezichtsbehandeling of laat je je masseren. Je borsten zijn het symbool van vrouwelijkheid. Een borstweefselbehandeling van VLOW® kan een verstoorde hormoonhuishouding weer in balans brengen, dat versterkt je vrouwelijke energie en kracht. Zo kom je weer in verbinding met jezelf en voel je je op en top vrouw. Extra plus: het is ook een goede boost voor je vruchtbaarheid.

VLOW® is ook de perfecte vorm van selfcare. Fijn als je een zware periode achter de rug hebt, niet lekker in je vel zit of last hebt van frustraties of hartenzeer. Je borsten zijn de bumpers van je hart. Door je borstgebied te laten behandelen, gaat het er letterlijk weer stromen. Zo smelten oude trauma’s en hartenzeer weg en kan jij weer stralen.

Met mijn kennis en ervaring als Lacatatiekundige IBCLC heb ik de specialisatie zwangerschap en borstvoeding lees hier meer over deze specifieke doelgroep

Als verdieping op de VLOW® behandelingen heb ik mij ook gespecialiseerd in een stuk Manuele lymfedrainage van het borst gebied lees hier meer wat dit inhoud

klik op deze link voor alle informatie en bij welke klachten je nog meer voor een VLOW® behandeling bij mij terecht kan

Kosten: 1e behandeling inclusief intake: 85,- (1,5 uur) 2e of vervolg behandeling: 75,- (60-75 minuten) (Ik kan ook bij je thuis deze behandeling doen dan komt er €25,- boven op de reguliere prijs )

(De vlow behandelingen worden soms vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen uit het Lactatiekundig pakket) ga er vanuit dat de behandeling niet vergoed wordt als je niet in de periode zwangerschap geboorte borstvoeding zit. plan hier vast je afspraak in

Veel gestelde vragen