Mijn werkwijze

Als vrijgevestigde lactatiekundige wil ik mij voor de ouders en baby's inzetten om de borstvoeding te begeleiden, die nog niet zo gaat als gewenst. Hierbij respecteer ik de persoonlijke wensen en keuzes van jullie als ouders, zodat jullie kunnen terugkijken op een borstvoedingsperiode, die zeker de moeite waard is geweest. Ik zal met veel plezier samen met jullie gaan kijken en zoeken naar de beste oplossing die in jullie situatie op dat moment haalbaar is.

"Ik streef naar inzetten van goede

producten waar ik achter sta".

Daarnaast wil ik doormiddel van deze site jou ondersteunen door producten aan te bieden, die soms nodig zijn om de borstvoeding te kunnen voortzetten. Ook wanneer je weer aan werk gaat, is het fijn als je toch de borstvoeding kan blijven geven met behulp van een kolf die bij jou past. Daarbij kan ik je ondersteunen met bijvoorbeeld een kolfconsult, zodat je, voordat je de kolf aanschaft, hem eerst bij mij mag uitproberen.

Mijn Diensten

Het grootste deel van mijn diensten bestaat uit huisbezoeken bij gezinnen, waar de borstvoeding niet zo loopt als gewenst.

Ik kijk dan mee met een voeding aan de borst (en eventueel de fles) en doe een algemeen mondonderzoek bij je baby.

In de zwangerschap wil ik je graag vast op weg helpen en je voorbereiden op een goede start. Dit kan d.m.v. een informatiebijeenkomst (live of online), of d.m.v. een 1 op 1 prenataal consult.

Mijn Praktijk/Winkel

Omdat ik steeds meer vragen kreeg over de aanschaf van kolven en hulpmiddelen na de kraamweek bij het retour brengen van de huurkolf, ben ik begonnen met demo-modellen aan te schaffen van de meest gevraagde kolven. Tijdens een kolfconsult kun je de verschillende modellen uitproberen.