Horigen Grace borstkolf met 3d 107pp schilden

€ 160,00
-9%
€ 145,00
Niet op voorraad

Beschrijving

3D kolven met de elektrische Horigen Grace: het zachte silicone schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuüm en massage kolf je op een ontspannen manier. Met de extra geleverde kolfset en Y slang kan je desgewenst dubbelzijdig kolven.


In het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuüm naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

Omdat Horigen weet hoe vervelend het is allerlei maten flessen te moeten aanschaffen zitten er in de verpakking 1 adapter zodat je allerlei flessen met brede en smalle halzen onder de kolf kunt gebruiken. (Let op: Beldico, Materni, Tommee Tippee en Nuby flessen zijn niet op de flessenhalsadapter te gebruiken)

Grace is te gebruiken als enkelzijdig of dubbelzijdige kolf met een bijgeleverde Y connector.


Horigen Grace borstkolf heeft een gesloten systeem.


3D borstschilden horen de tepel en tepelhof te omsluiten om te kunnen kolven. Afbeeldingen van te grote of te kleine borstschilden zijn hier niet van toepassing.


BPA vrij.

2 jaar garantie

Afmeting motor: 12 x 12 x 6

Gewicht motor: 355 gr.


De verpakking bevat:

  • Kolfmotor met touchscreen
  • Kolfsets 107 pp (andere maat nodig stuur even berichtje)
  • Flessenstandaard
  • AC Adapter
  • Flesadapter
  • Flessendop