Elvie borstkolf enkel

€ 325,00
-8%

€ 300,00

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Elvie kolf

De draagbare Elvie kolf is een draadloze kleine en lichte kolf die gedragen kan worden in een voedingsbh zodat je hands-free kunt kolven. De kolf is geluidloos bevat maar vijf onderdelen en de Elvie kolf is te gebruiken samen met de de Elvie Pump app. De Elvie Pump kan gebruikt worden als enkele kolf of als dubbele kolf indien je een set aanschaft.


Dankzij de Elvie Pump kun je helemaal naar eigen inzicht kolven - thuis, op je werk of onderweg. Je hoeft geen uren meer slangetjes te reinigen of ergens uit het zicht of in de buurt van een stopcontact door te brengen. Met de Elvie Pump kun je een vergadering voorzitten, naar buiten gaan of gewoon even ontspannen... terwijl je kolft.


Wil je eerst uitproberen of deze kolf wat voor jou is boek een kolfconsult


 • Plaats de borstkolf in je voedingsbh, schakel in en druk op play op de kolf of in de app om de kolfsessie te starten.
 • De Elvie Pump schakelt automatisch van de stimulatiemodus over naar de kolfmodus en stopt met kolven zodra de fles vol is.
 • De Elvie Pump is ontworpen om in een BH te worden gedragen zodat je je dagelijkse routine kunt volgen terwijl je kolft.


Draagbare borstkolf
De Elvie Pump is klein en licht en wordt in een standaard voedingsbh gedragen zodat ze echt hands-free is.

Geluidloos
De Elvie Pump is de eerste geluidloze, draagbare borstkolf ter wereld. Revolutionaire technologie zorgt dat er niets te horen is en je in alle rust kunt kolven, overal en altijd.

Geen rompslomp
De Elvie Pump heeft maar vijf onderdelen die moeten worden gereinigd en kan in een handomdraai worden gemonteerd. Geen kabels, je hoeft je niet om te kleden, geen gedoe.

Slim
Gebruik de Elvie Pump in combinatie met de gratis app om in real time het melkvolume in het oog te houden, het pompverloop voor elke borst te volgen en de pomp van afstand te besturen.

In de doos:

 • 1 aansturingsmodule (pompmechanisme),
 • 2flessen (150 ml),
 • 2deksels voor de flessen,
 • 1borstschelp (24 mm),
 • 1borstschelp ( 28mm),
 • 1afsluiter,
 • 2 tuiten,
 • 2 afsluitplaatjes,
 • 2 bandjes om de BH aan te passen,
 • 1USB-oplaadkabel en 1draagzak.

 • borstschelp (21 mm) los bij te bestellen


Technische specificatie
Compatibiliteit -
De Elvie Pump kan ook zonder verbinding met de app worden gebruikt.
De gratis Elvie Pump app kan worden gedownload in de Apple App Store en de Google Play Store.
De Elvie Pump is compatibel met de iPhone 5S en recenter (iOS10+0 en Android 6 en recentere versies die Bluetooth Smart / Bluetooth Low Energy (met uitzondering van Huawei telefoons) ondersteunen.

Garantie
2 jaar garantie op de aansturingsmodule (pompmechanisme) en 90 dagen garantie op de afwasbare onderdelen. Raadpleeg de volledige garantiebepalingen in de meegeleverde gebruiksaanwijzing.


Afmetingen (x2)
H 128 x B 110 x D 68 mm


Gewicht apparaat (x2)
225 g


----

De achtergrond van het merk

Elvie is een merk op het gebied van gezondheid en lifestyle dat intelligente technologie voor vrouwen ontwerpt. De missie van Elvie om uitzonderlijke producten te ontwerpen die vrouwen het leven gemakkelijker maken, begon toen CEO en medeoprichtster,Tania Boler, tijdens haar eerste zwangerschap het belang van een gezonde bekkenbodem ontdekte. Ze was gechoqueerd te ontdekken hoe zeer dit belangrijke deel van de postnatale zorg werd verwaarloosd en dit inspireerde haar om de Elvie Trainer, de kleinste en slimste bekkenbodemtrainer te ontwerpen. Het tweede product, de Elvie Pump, is een revolutionaire, geluidloze, draagbare borstkolf.

Voor vragen over Elvie Pump kan je terecht:
Op het nummer:
- 0800 80 162 (voor België - Ma tot Vr 9u-18u)
- 0800 020 1264 (Voor Nederland - Ma tot Vr 9u-18u)
Via mail:
- vragen@elvie.com (Nederlands)
- serviceclient@elvie.com (Frans)