Huisbezoek prenataal  (zwanger)
ca 45 min  
 € 55,00
Huisbezoek eerste consult  
ca 90 min uitgebreid verslag en nazorg
 €   115,00
Facetime consult  per half uur
vervolg consulten huisbezoek per uur
 €   45,00
€    85,00
Telefonisch consult  ca 30 min   
voor het eerste half uur daana €5,- per 5 min
 €   30,00
Nacontrole tong en lipriem # (45 min)  €   55,00
Borstvoedingspakket
voor meer info  neem contact  op 
 €   225,00
Verhuur symphony borstkolf
per dag + borg €100,-
 €   2,50
Verkoop dubbele afkolfset
nodig bij huurkolf 
 €   37,50
 
Verkoop kleine hulpmiddelen
voor gebruik tijdens consult
 zie hier  prijzen    
Bezorgen kolf + uitleg gebruik
+ € 0,19 per kilometer
 €   25,00

Extra informatie:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering, via restitutie. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar of vanuit het aanvullende pakket een vergoedingsregeling voor lactatiekundige zorg is opgenomen. Of bekijk het meest recente vergoedingenoverzicht op de website van de zorgwijzer.De tarieven van consulten zijn vrijgesteld van BTW. 
Ben je basisverzekerd en krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering dan kan ik je via een lidmaatschap via de espria / icare-ledenverening            1 malig een consult aanbieden tegen gereduseerd tarief (neem even contact op voor de voorwaarden) 

# mocht je tijdens eerste consult door mij zijn doorverwezen naar de tongriem kliniek in Groningen is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief een korte nacontrole te krijgen voor het herstel en de functionaliteit omstreeks een week na de behandeling, (thuis, max afstand 20km of evt een afspraak de praktijk)  na controlle voor wondgenezing in groningen zelf is en blijft natuurlijk 1ste keus.  

* Tel. consult prijs wordt in rekening gebracht als we langer dan 10 min een gesprek hebben gehad, voor een korte vraag over onze diensten en bereikbaarheid zijn wij natuurlijk zonder kosten te bereiken, en indien er een huis/praktijk consult volgt zullen de kosten voor het telefonisch consult verrekend worden.

Algemene voorwaarden en klachtenregeling

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Wij zijn aangesloten bij het klachtenportaal zorg. Mocht u niet tevreden zijn over de geleverde zorg dan horen wij dat graag van u en proberen we samen tot een passende oplossing te komen. Komen we er samen niet uit? Dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure van de NVL of contact opnemen met  Klachtenportaal Zorg