YOUHA The INs - GEN2 - Enkele borstkolf + App

€ 139,95
Voorraad laag

Beschrijving

Youha® Enkele Draadloze Borstkolf + APP - Gen 2 - Maat 24MM & 28MM - draagbare borstkolf - draadloze borstkolf - BPA vrij - bedienbaar met APP - handsfree kolven - Modern design


De Youha The INs – GEN 2 is de opvolger van de GEN 1. Deze kolf heeft een ingebouwde motor waardoor hij nog soepeler achter de BH of het t-shirt past. De Gen 2 is makkelijk te koppelen met de My Youha app voor een comfortabel gebruik.


My Youha app

Deze draagbare en draadloze borstkolf is te bedienen met een app, de 'My Youha' app. De My Youha app is beschikbaar in het Nederlands voor iOS en Android. Op de verpakking is een QR-code vermeld die je rechtstreeks de mogelijkheid geeft om de app te downloaden. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals het bedienen van de motoren, maar ook het bijhouden van kolftijd en hoeveelheid gekolfde moedermelk.


De YOUHA The INs Gen 2 borstkolf is een zeer handige, draadloze en draagbare borstkolf. Deze enkele kolf biedt een mobiele kolfmethode die de kwaliteit en effectiviteit van een niet-mobiele kolf behoudt, zodat je snel en effici?nt kunt kolven naar jouw wens. Het aanleggen van de kolf gaat zeer snel, daarna doet de kolf haar werk. De melk wordt opgevangen in de borstschild en is makkelijk over te schenken in flesjes of zakjes. Montage is eenvoudig en rechttoe rechtaan; alle onderdelen kunnen gedemonteerd worden wat eenvoudige reiniging mogelijk maakt. De onderdelen kunnen worden ontsmet in kokend water, magnetron of UVC sterilisatie.


Dit product betreft een enkele YOUHA The INs Gen 2 borstkolf. Dit maakt het direct mogelijk om draadloos te kolven, zelfs in het bijzijn van anderen. Tijdens het kolven kun je makkelijk je trui, vest of shirt over de kolven heen doen zodat je niet apart hoeft te zitten.

Youha The INs Gen 2 is een 3 fasen kolf. In de verschillende modi kan je:

 • Toeschietreflex opwekken (10 vacuum standen)
 • Na de TSR modus schakelt de motor na 2 minuten over op afkolfmodus
 • Afkolven (10 vacuum standen)
 • Stimuleren en afkolven (10 vacuum standen)


In elke cup past 150 ml melk. Je kunt met de handsfree kolf iets voorover buigen of bukken. Het is niet mogelijk om achterover te leunen of te liggen. In de doos zit zowel een 24MM borstschild en een 28MM borstschild, op deze manier kun je de maat nog aanpassen.

De kolfmotor heeft een 1100mA lithium accu, is oplaadbaar en kan 4 x 30min kolven.

Totaal gewicht: 252gram per kolf.

Pakket Lijst:

 • 1 * Pomp Motor
 • 1 * 150ml/5oz beker
 • 1 * 24mm Silicone borst schild
 • 1 * 28mm Silicone borst schild
 • 1 * Membraan
 • 1 * Silicone Connector
 • 1 * Eendop Klep
 • 1 * USB-kabel (Type-C)
 • 1 * Gebruikershandleiding (Engels)

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Wist je dat het goed reinigen van een kolf essentieel is voor een goede zuigkracht? Moedermelk is namelijk heel vet en laat na het kolven een vetlaagje achter. Let er daarnaast op dat dit product in verband met hygiëne alleen ongeopend geretourneerd mag worden.