Youha® Ventiel GEN1 (2 stuks)

€ 17,50
Op voorraad

Beschrijving

Youha®Ventiel GEN1 (2 stuks)


Dit ventiel is te gebruiken voor een Youha The INs - Gen1 borstkolf, ter vervanging van je huidige ventiel. Het ventiel zorgt er voor dat de moedermelk in de cups van de Youha borstkolf druppelen, dit zorgt voor het gewenste effect. Let er goed op dat je dit artikel niet met een borstel schoon maakt, want dan kunnen de lipjes van het ventiel beschadingen en komt dit ten koste van de zuigkracht van de borstkolf.

Inhoud:
- 2x Ventiel voor Youha The INs - Gen1 draadloze borstkolf


Vervang regelmatig onderdelen van de borstkolf om de prestaties te behouden. Na langdurig en veelvuldig gebruik verslijten of raken onderdelen mogelijk beschadigd. Slijtage of beschadiging kan leiden tot verlies van zuigkracht bij het gebruik van uw borstkolf.

Wist je dat het goed reinigen van kolf accessoires essentieel is? Moedermelk is namelijk erg vet en laat na het kolven een vetlaagje achter. Gebruik de Youha Flessenborstels voor zorgvuldige reiniging.

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Deze product kunnen, in verband met hygiëne, alleen ongeopend geretourneerd worden. Het product is voorzien van een sluitsticker.