Youha® Membraan Gen1 en Next- 2 stuks

€ 17,50
Op voorraad

Beschrijving

Youha® Membraan - 2 stuks - Borstkolf onderdeel


Het Youha® membraan zorgt er voor dat je optimale zuigkracht hebt tijdens het kolven met de Youha The INs en Next borstkolf - GEN1. De losse motor is bevestigd bovenop het membraan, deze reguleert de zuigkracht. Zorg er voor dat je het membraan altijd droog hebt als je deze gebruikt aangezien hij in contact is met het losse motortje.

Inhoud:
- 2x Youha Membraan voor Youha borstkolf - GEN1


Vervang regelmatig onderdelen van de borstkolf om de prestaties te behouden. Na langdurig en veelvuldig gebruik verslijten of raken onderdelen mogelijk beschadigd. Slijtage of beschadiging kan leiden tot verlies van zuigkracht bij het gebruik van uw borstkolf.

Wist je dat het goed reinigen van kolf accessoires essentieel is? Moedermelk is namelijk erg vet en laat na het kolven een vetlaagje achter. Gebruik de Youha Flessenborstels voor zorgvuldige reiniging.

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Deze product kunnen, in verband met hygiëne, alleen ongeopend geretourneerd worden. Het product is voorzien van een sluitsticker.