Soothies® Verkoelende gelkompressen Lansinoh

€ 9,99
Op voorraad

Beschrijving

Innovatie voor moederlijk comfort

Lansinoh® Soothies verkoelende gelkussentjes zijn een belangrijke vooruitgang op het gebied van postnataal comfort. Dankzij hun hydrogeltechnologie geven ze een onmiddellijk gevoel van frisheid en hydratatie, wat essentieel is voor moeders die borstvoeding geven. Dankzij het ontwerp kunnen ze tot 72 uur lang opnieuw gebruikt worden, voor een continue, effectieve ondersteuning.


Soothies: een veilige en natuurlijke samenstelling

De Soothies-kompressen zijn ontworpen met veilige, natuurlijke ingrediënten en bevatten plantaardige glycerine, een niet-giftig polymeer en water. Deze unieke samenstelling biedt een hydraterend en verzachtend effect, terwijl het zacht is voor de gevoelige huid van de tepels.


Gebruiksgemak en optimale hygiëne

Lansinoh® heeft aan alles gedacht voor moeders die borstvoeding geven. Soothies kompressen zijn niet alleen effectief, ze zijn ook praktisch. Elk paar wordt geleverd met een opbergbakje, voor optimale hygiëne tussen twee gebruiksmomenten. Dit maakt Soothies ideaal voor dagelijks, probleemloos gebruik.


Waarom kiezen voor Soothies verkoelende gelkompressen?

Als het op tepelverzorging aankomt, zijn niet alle producten gelijk. De Soothies kompressen van Lansinoh® onderscheiden zich van de rest. Hun doeltreffendheid bij het verlichten van pijn en het bevorderen van genezing is bewezen, waardoor ze in vergelijkende studies bovenaan de voorkeurslijst staan. Hun prijs-kwaliteitverhouding, in combinatie met hun unieke ontwerp, maakt ze tot een essentiële keuze voor nieuwe moeders.

(EEN REVIEW VAN EEN GEBRUIKSTER)

Ik had je trouwens nog een review beloofd over de soothies van Lanisoh. Heel erg fijn zijn ze. Ik heb het idee dat de rite aid wat meer koelt uit zichzelf maar beiden heb ik nog niet in de koelkast gelegd vooraf voor gebruik. Ik vind de lanisoh verder prettiger in gebruik. Ze blijven beter plakken op de tepel dus vallen minder snel af als je je top los maakt en de lanisoh kan je tot 72h gebruiken wat ik ook een hele fijne pré vind. Verder merk je dat de rite aid na gedurende gebruik in die 24h echt wel op aan het gaan is en aan de randen van de pad gaat krullen. Omdat de lanisoh een soort stoffen buitenkant laagje heeft heb je daar bij die soothies geen last van. Zelfs niet na 72h. Ze drogen aanzienlijk minder snel op en voelen ook dikker aan , de gelsubstantie zeg maar. Kort gezegt, ik ben fan van de lanisoh. Ik vind ze fijner dan de riteaid ! Echt een goede aanwinst voor jou om deze te verkopen , ik vind het oprecht hele goede fijne pads!