Orthiflor Start

€ 23,95
-31%
€ 16,50
Op voorraad

Beschrijving

Probiotica voor moeder en kind, bevat Ecologic Panda

Probiotica in poedervorm (42 gram)voor moeder en baby (zuigelingen). Te gebruiken vanaf de laatste zes weken van de zwangerschap. Bevat 3 bacteriestammen. Orthiflor Start kun je gebruiken als je zwanger bent én daarna als je borstvoeding geeft. Ook geschikt voor vegetariërs.

  • Probiotica met 3 bacteriestammen
  • Speciaal voor moeder en baby
  • Te gebruiken vanaf (eindfase v/d) zwangerschap


Ook als je nog zwanger bent & geschikt voor vegetariërs

Orthiflor Start is een probioticum voor (aanstaande) moeders en hun baby in poedervorm. Dit probioticum met 3 verschillende bacteriestammen is ook speciaal bedoeld voor zuigelingen. Orthiflor Start kan tijdens de zwangerschap en de borstvoeding worden gebruikt - ook door vegetariërs!

Vanaf wanneer Orthiflor Start innemen?

Je begint met Orthiflor Start tijdens de laatste 6 weken van je zwangerschap. Na de geboorte kun je Orthiflor Start aan de fles- of moedermelk toevoegen tot de leeftijd van 1 jaar.

Vanaf 6 maanden kun je ook overstappen op Dino Orthiflor Poeder dat gebruikt kan worden tot 6 jaar. Voor jezelf is er Orthiflor Fem dat je ook tijdens de borstvoeding kunt gebruiken.

Aanbevolen dagdosering

Tijdens de laatste 6 weken van de zwangerschap is de aanbevolen dosis 3 gram per dag (1,5 maatschepjes). Voor inname voeg je het poeder toe aan een half glas lauwwarm water en laat het 15 minuten staan. Even doorroeren en dan opdrinken, het liefst op een lege maag en voor het slapen gaan. Voor je kindje is de aanbevolen dosering vanaf de geboorte tot 1 jaar 3 gram per dag (1,5 maatschepjes). Je voegt het eenvoudig toe aan flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water maximaal 37 °C). Laat het niet langer dan 5 minuten staan. Droog en bij kamertemperatuur buiten bereik van kinderen bewaren.

Supplement met Ecologic Panda

Orthiflor Start bevat Ecologic Panda, specifiek de bacteriestammen Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis en Lactococcus lactis.

Orthica: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie


Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe andere producten te combineren zijn met Orthiflor Start, het probiotica-supplement geschikt vanaf de laatste 6 weken van je zwangerschap en ook direct daarna voor je baby c.q. zuigeling.

KAG-nr. 431-0820-3281