Ombouwset Symphony naar Horigen Grace (alleen nog de demo motor)

€ 140,00
-32%

€ 95,00

Op voorraad

Beschrijving

Bij deze bied ik mijn laatste Grace motor aan dit is een demo model die ik tijdens kolfconsulten heb laten zien, en af en toe heeft iemand hem getest (in 1 jaar denk ik 20 keer max 10 min gebuikt)


Ombouwset Grace om met de Medela Symphony afkolfset van de huurkolf thuis, met een gesloten systeem, dubbelzijdig verder te kolven. (het gaat hier alleen om de motor, de set heb je zelf al of koop je voor €39,50 erbij)

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos. Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus.

Let op dat je het vacuum van de pomp naar beneden bijstelt wanneer je van dubbelzijdig naar enkelzijdig kolven overschakelt.


Ombouwen Symphony Personal Fit PLUS kolfset:

(de doppen en de doorzichtige slangen van de symfonie set heb je niet meer nodig) Plaats de lange uitgang in de connector van het Medela borstschilden . Bevestig de korte slang met nippel in de motor. Je kunt nu dubbelzijdig kolven. Om enkelzijdig te kolven sluit je één kant van de Y slang af met het dopje wat aan de Y connector bevestigd is.