Medela Solo Enkele elektrische borstkolf

€ 179,00
-22%

€ 140,00

Op voorraad

Beschrijving

De Swing Flex™ borstkolf van Medela is vernieuwd en verbeterd en heeft de nieuwe naam Solo™ gekregen. Solo™ is een compacte, effectieve en gebruiksvriendelijke enkele elektrische borstkolf met een ingebouwde oplaadbare accu, 2-Phase Expression® technologie en het PersonalFit Flex™ borstschild.


Solo™, de nieuwe generatie en verbeterde versie van de Medela Swing™ borstkolf, is ontwikkeld voor moeders die borstvoeding willen geven en die comfort en praktisch gemak in hun leven zoeken, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit.

Solo™ maakt gebruik van de 2-Phase Expression® technologie, waarmee het zuigritme overgaat van snel naar langzamer en het natuurlijke ritme van een baby wordt nagebootst.

Solo™ wordt geleverd met het PersonalFit Flex™ borstschild dat zorgt voor een betere pasvorm waardoor je kolfsessies comfortabeler zijn en je tot 11,8% meer melk kunt afkolven3.

Solo™ is compacter dan de Swing™ borstkolf en heeft een ingebouwde oplaadbare accu met USB-connector type C voor snel opladen. Je kunt de borstkolf tot wel zes afkolfsessies gebruiken zonder tussendoor op te laden.

Solo™ is een enkele elektrische borstkolf met gesloten systeem, dat voorkomt dat moedermelk in de slang komt, overloopt en in het mechanisme van de borstkolf lekt. Dit helpt te waarborgen dat je afgekolfde melk veilig en hygiënisch blijft, maar ook dat de onderdelen van je kolf beschermd zijn tegen potentiële schade.


Eerst uitproberen of deze kolf voor jou geschikt is boek een kolfconsult