Medela Freestyle™ Handsfree dubbele afkolfset (zonder motor)

€ 99,00
-4%
€ 95,00
Op voorraad

Beschrijving

Medela Freestyle Hands-Free Collection Cups en slangen– - Transparant/Geel – past op jou freestyle en swingmaxi (nieuwe modellen)


(Leverbaar rond 20-3-24)

Flexibel en discreet kolven met jou eigen kolf motor

De Hands-free collection cups set omvat 2 cups, 2 borstschilden S 21 mm, 2 borstschilden M 24 mm, 2 membranen, 1 dubbele slang en een gebruiksaanwijzing.


Deze set stelt de moeder (met bijvoorbeeld een Freestyle Flex of Swing Maxi) in staat om ook Hands-free te gaan kolven zonder dat zij een nieuwe Hands-free kolf hoeft te kopen.


Medela tilt kolven naar een nieuw niveau met de Freestyle™ handsfree borstkolf. De anatomisch gevormde collectiecups passen naadloos in de meeste voedingsbeha's en zijn zo ontworpen dat ze in slechts drie eenvoudige stappen in elkaar gezet kunnen worden. De combinatie van 105° schuine borstschilden en 2-Phase Expression ® -technologie maakt Medela's Freestyle™ handsfree borstkolf tot een superieure handsfree ervaring.


Voordelen van de Freestyle Hands-free borstkolf:

Handsfree: de Medela Freestyle Hands-free biedt de flexibiliteit om altijd en overal te kolven. Dankzij de compacte kolf met oplaadbare accu en draagbare opvangcups heb je je handen vrij om te multitasken.
Anatomisch ontwerp: de handsfree opvangcups zijn speciaal ontworpen om de melkstroom te maximaliseren. De bredere onderste helft ondersteunt de onderkant van de borst, terwijl het gladde oppervlak en de rand die wijd uitloopt van de borst druk op de melkkanalen helpt voorkomen.
Comfortabel en licht van gewicht: de ultralichte, draagbare opvangcups wegen elk slechts 76 gram en sluiten perfect aan op de vorm van de borst. Op die manier zijn de cups discreet en comfortabel in je beha te dragen.
Slechts 3 onderdelen: dankzij het minimalistische ontwerp met slechts 3 onderdelen zijn de opvangcups eenvoudig uit elkaar te halen en vervolgens gemakkelijk af te wassen of in de vaatwasser schoon te maken.