Kolfverhuur Medela Symphony Borstkolf met plus kaart

€ 2,50

Op voorraad

Beschrijving

Kolfverhuur Medela Symphony Borstkolf met plus kaart

Bij mij huur je de Medela Symphony borstkolf met plus kaart, deze kolf is uitermate geschikt wanneer jullie baby nog niet direct na de bevalling aan de borst kan of wil drinken. Deze kolf kan je ondersteunen om toch de productie van moedermelk zo snel mogelijk te laten op starten.

Bel of stuur een app/sms naar 0654337152 om een tijdsafspraak te maken om de kolf op te komen halen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op (7 dgn per week) of maak een afspraak ophalen kolfverhuur in voor een vlotte afhandeling en verhuurovereenkomst.

Opbouw van de kosten

De borg bedraagt voor de kolf € 100,-. Dit voldoe je vooraf d.m.v. een betaalverzoek. Je krijgt de kolf en een dubbele afkolfset (voor persoonlijk gebruik) van mij mee.

Bij retournering van de kolf gaan de kosten van de verhuur (€2,50 per dag) en de gebruikte kolfset(s) (per set € 39,50) van de borg af en krijg je het resterende bedrag teruggestort op je rekening. LET OP! Ook vanuit de aanvullende verzekering worden de kosten van de verhuur en kolfsets regelmatig vergoed! (je krijgt van mij dan een factuur om in te dienen)