Horigen Chicture borstkolf dubbelzijdig Demo model

€ 225,00
-56%
€ 100,00
Niet op voorraad

Beschrijving

Om ruimte te maken voor nieuwer model bied ik de Demonstatie motor van deze HorigenChicture aan, alleen kort gebruikt voor uitleg tijdens kolfconsulten/demonstraties (evt inclusief gebruikte afkolfset 1 107pp en 1 109pp) 

of optioneel met een nieuwe afkolfset. (+€65)
kan zeker nog een goede ronde mee.

Horigen Chicture heeft per borst een sterke motor en het innovatieve 3D kolfsysteem.


Horigen 3D borstschilden zijn geheel uit silicone gemaakt; dat betekent dat ze de tepel en tepelhof geheel omsluiten en niet alleen vacuüm gebruiken maar ook compressie zetten om de melk effectief uit de borsten te verwijderen. Het principe van 3D kolven kan je in onderstaande video zien.

Precies zoals een baby aan de borst drinkt, kolf je moedermelk met zachte druk, massage en vacuüm.


De Horigen Chicture borstkolf heeft een gesloten systeem.

3D borstschilden horen de tepel en tepelhof te omsluiten om te kunnen kolven. Afbeeldingen van te grote of te kleine borstschilden zijn hier niet van toepassing.

Naar keuze aan te kopen met:

  • 24mm en kleiner borstschilden (107PP). Deze is om te bouwen naar een handkolf. Het borstschild en connector zijn van elkaar los te koppelen en makkelijk te gebruiken bij een handsfree kolfBH. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • 109PP borstschilden in de maat 25mm . Minder onderdelen en snel te reinigen. Alleen te gebruiken met een PumpEase handsfree kolfBH en niet om te zetten naar handkolf.
  • ReFlex 3D Plus schilden (half-liggend of in zij-ligging kolven).


Eerst uitproberen of deze kolf voor jou geschikt is boek een kolfconsult