Elvie Nipple Cushions 19mm

€ 24,95
Op voorraad

Beschrijving

Tepelkussentjes van zacht silicone voor meer comfort en meer efficiëntie (2 stuks). 19mm


Verkrijgbaar in 15 mm, 17 mm en 19 mm Als het gaat om comfortabel en efficiënt kolven, maakt een goede pasvorm het verschil. Zo hebben we een oplossing voor moeders die een borstschelp nodig hebben die kleiner is dan 21 mm. De Elvie Cushions zijn verkrijgbaar in drie maten (15 mm, 17 mm en 19 mm) en zijn ontworpen voor gebruik in onze borstschelpen van 24 mm. Deze zachte en flexibele kussentjes verbeteren de pasvorm van elke gekozen Elvie elektrische borstkolf, zodat moeders met meer comfort kunnen kolven en daarbij meer melk produceren.


Voor de ideale pasvorm. We bieden meer maten voor meer vrouwen, omdat pasvorm primeert. Elvie Cushions is compatibel met al onze borstschelpen van 24 mm en is verkrijgbaar in drie maten (15 mm, 17 mm en 19 mm). Zo krijgen meer moeders de kans om hun kolven aan hun lichaam aan te passen.


Veilig en comfortabel silicone. Ultrazachte, flexibele silicone omhelst zachtjes de natuurlijke vorm van de borst, en de unieke lip zorgt voor een extra laagje bescherming. Bovendien zorgen de afsluitplaatjes ervoor dat Elvie Cushions altijd op hun plaats blijven, waardoor de tepels comfortabel op hun plaats blijven en moeders de vrijheid krijgen om te bewegen.


Betere pasvorm, betere flow. Omdat formaat belangrijk is. Elvie Cushions zorgen voor een optimale pasvorm, waardoor moeders het meeste uit elke kolfsessie kunnen halen. Op maat gemaakt voor Elvie Elvie Cushions zijn speciaal ontworpen voor de elektrische borstkolven van Elvie. Ze garanderen een perfecte pasvorm voor Elvie Pump en Elvie Stride. Dus geen doe-het-zelf-gedoe en geen ingewikkelde oplossingen. Snel en eenvoudig De Elvie Cushions zijn ontworpen voor om probleemloos aan te brengen, waardoor kolven op elk tijdstip mogelijk wordt. Bovendien zijn Elvie Cushions snel te wassen, dus ze zijn altijd klaar voor gebruik.