De Freestyle Hands-free bundelpromotie: (Bestaande uit een Freestyle Handsfree en een extra set C

€ 420,00
-10%
€ 379,00
Op voorraad

Beschrijving

  1. De Freestyle Hands-free bundelpromotie: (Bestaande uit een Freestyle Handsfree en een extra set Collection Cups)

Dat is handig voor de actieve moeders die tijdens hun dagelijkse activiteiten een extra set nodig hebben.

Je kan makkelijk en zonder onderbrekingen voort terwijl het eerste paar wordt gereinigd en klaargemaakt voor het volgende gebruik.


Medela Freestyle Hands-Free borstkolf – Dubbele elektrische handsfree borstkolf – Draagbaar - Transparant/Geel – Inclusief oplaadbare accu en extra collectioncups 


De Freestyle ™ Hands-free is Medela's kleinste en eerste draagbare handsfree dubbele elektrische borstkolf , ontworpen zodat u andere taken kunt uitvoeren terwijl u aan het kolven bent.

De compacte pomp in zakformaat is een aparte eenheid, waardoor onze lichtgewicht opvangbekers discreet in je beha passen voor een superieure handsfree afkolfervaring.


standaard geleverd met de 21 cm en 24 cm kolfschild, 27 schild los verkrijgbaar


Medela tilt kolven naar een nieuw niveau met de Freestyle™ handsfree borstkolf. De anatomisch gevormde collectiecups passen naadloos in de meeste voedingsbeha's en zijn zo ontworpen dat ze in slechts drie eenvoudige stappen in elkaar gezet kunnen worden. De combinatie van 105° schuine borstschilden en 2-Phase Expression ® -technologie maakt Medela's Freestyle™ handsfree borstkolf tot een superieure handsfree ervaring.


Voordelen van de Freestyle Hands-free borstkolf:

Handsfree: de Medela Freestyle Hands-free biedt de flexibiliteit om altijd en overal te kolven. Dankzij de compacte kolf met oplaadbare accu en draagbare opvangcups heb je je handen vrij om te multitasken.
Anatomisch ontwerp: de handsfree opvangcups zijn speciaal ontworpen om de melkstroom te maximaliseren. De bredere onderste helft ondersteunt de onderkant van de borst, terwijl het gladde oppervlak en de rand die wijd uitloopt van de borst druk op de melkkanalen helpt voorkomen.
Comfortabel en licht van gewicht: de ultralichte, draagbare opvangcups wegen elk slechts 76 gram en sluiten perfect aan op de vorm van de borst. Op die manier zijn de cups discreet en comfortabel in je beha te dragen.
Slechts 3 onderdelen: dankzij het minimalistische ontwerp met slechts 3 onderdelen zijn de opvangcups eenvoudig uit elkaar te halen en vervolgens gemakkelijk af te wassen of in de vaatwasser schoon te maken.
Medela Family-app: de Medela Family-app is jouw persoonlijke assistent. Koppel de kolf aan de app, hou via de app gemakkelijk belangrijke statistieken bij en ontvang tips of ondersteuning voor je zwangerschap, baby en borstvoeding.
2 Phase Expression-technologie: de Freestyle Hands-free borstkolf imiteert het natuurlijke zuigritme van de baby – eerst wordt de melkstroom gestimuleerd, waarna de melk rustig wordt afgekolfd