Boezemvriendjes plus

€ 11,50
Op voorraad

Beschrijving

Boezemvriendjes Plus

+ Stimuleert jouw borstvoeding met driemaal daags 1 à 2 capsules

+ Uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke kruiden
+ Verpakt in handige capsules van 450 mg, voor de juist dosering!

+ tht 1-8-25

Optimaliseer jouw borstvoeding

Heb jij het idee dat je te weinig melk produceert? Net nadat je denkt dat je baby eindelijk in slaap gevallen is, komt 'ie er alweer aan met zijn handjes in de lucht zwaaiend op zoek naar melk. Het lijkt wel alsof je baby de hele dag door wilt drinken!

Vaak is er niets om je zorgen over te maken. Dit kan duiden op een regeldag. Dat je baby steeds maar weer vraagt voor voeding en je het idee hebt dat je te weinig produceert, betekent dus niet direct dat je ook daadwerkelijk te weinig melk hebt. In sommige gevallen is er wel sprake van een vertraagde melkproductie.

Stimuleren borstvoeding

Een goed borstvoedings beleid is regelmatig (elke 2 a 3 uur beide borsten goed laten leeg drinken/kolven) evt wisselvoeden, compressie of cluster voedingen/kolven zijn essentieel om een productie te verhogen, de kruiden kunnen naast dit beleid ondersteunend werken het proces te ondersteunen.

100% plantaardige borstvoedingskruiden

De Boezemvriendjes plus kruiden zijn capsules die de productie van moedermelk stimuleren bij het geven van borstvoeding. Hierdoor produceer jij meer melk én kan je baby de hele dag door drinken. De boezemvriendjes capsules bevatten de fijnste maling fenegriek, gezegende distel en galega. Deze kruiden bevatten geen verdere toevoegingen, zijn 100% plantaardig, halal en glutenvrij.

Gezegende distel

Gezegende distel is een distelachtige plant uit de familie Asteraceae. Gezegende distel heeft een ondersteunende werking bij het verhogen van de melkproductie.

Fenegriek

Fenegriek is een plant uit de vlinderbloemenfamilie. Het kruid is rijk aan ijzer en koper. Fenegriek en gezegende distel werken het beste als ze tegelijkertijd worden ingenomen.

Galega

Galega (geitenruit) is een kruidachtige plant die, net als de fenegriek, behoort tot de vlinderbloemenfamilie. Door het toevoegen van galega aan de Boezemvriendjes plus wordt het klierweefsel in de borsten extra ondersteund.


Al deze kruiden samen, zonder verdere toevoegingen, zorgen ervoor dat jouw borstvoeding optimaal gestimuleerd wordt. De Boezemvriendjes capsules bevatten de optimale verdeling van deze kruiden om borstvoeding te stimuleren.

Gebruik Boezemvriendjes

De ervaring van veel van onze klanten is dat ze ontzettend tevreden zijn over het gebruik van onze Boezemvriendjes kruiden. Voor een goed resultaat neem je driemaal daags 1 à 2 capsules Boezemvriendjes kruiden van 450 mg in met water. De verpakking bevat 40 capsules van 450 mg kruiden per capsule. In de verpakking zit genoeg voor 6 tot 13 dagen als je driemaal daags 1 à 2 capsules inneemt.

Aandachtspunten bij gebruik

Ondanks dat de capsules met Boezemvriendjes kruiden vrij zijn van kleur-, smaak- en zoetstoffen, is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat deze producten toch een allergie veroorzaken. Let er in elk geval op dat je de boezemvriendjes capsules niet gebruikt tijdens de zwangerschap, bij een allergie tegen planten uit de vlinderbloemfamilie (zoals pinda's) en houdt deze buiten bereik van kinderen. Let er ook op dat een voedingssupplement geen vervanging is van gevarieerde voeding.

Let er bij gebruik op dat je de baby niet minder dan elke 2 uur aanlegt. Zorg daarnaast voor goede aanleg- en of drinktechnieken en kolf als je kindje niet of onvoldoende drinkt.

Vraag hulp aan lactatiekundige en apotheker

Wanneer problemen bij de borstvoeding blijven bestaan, adviseren ik advies te vragen aan een lactatiekundige IBCLC over het optimaliseren van de melkproductie, de werking en het gebruik van Boezemvriendjes. Een lactatiekundige geeft in een overleg tips en bekijkt vanuit alle verschillende invalshoeken het probleem en kan samen naar de juiste oplossing zoeken. Neem bij twijfel gerust even via mail of app contact met mij op om te overleggen.

Bij gebruik van medicijnen vraag dan altijd advies van uw apotheker of de boezemvriendjes kruiden invloed kunnen hebben op uw medicijnen. Kan allergieën veroorzaken, maar is vrij van kleur- smaak- en zoetstoffen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.