Inschrijfformulier informatieavond/middag  Borstvoeding op Lokatie  

Voorbereiding op een goede start  

Kom naar de informatieavond/middag over borstvoeding  in verschillende gemeentes, zie hieronder of er een lokatie voor jou bij zit, woon je niet in mijn regio dan is er ook  minimaal 1 keer per maand een online webinair waar de zelfde onderwerpen aan bod komen 

Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst. Door zelf al wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de Lactatiekundige. 


 • Tijdens deze borstvoedings bijeenkomst neem ik je mee langs de volgende onderwerpen:
  – Hoe werkt borstvoeding?
  – Wat kun je verwachten in de eerste dagen na je bevalling?
  – Hoe kun je zien of je kindje voldoende drinkt en goed groeit?
  – Welke verschillende manieren zijn er om je kindje aan te leggen?
  – Wat als het niet zo loopt als je had gehoopt?
  – Handkolven en elektrisch kolven
  – Borstvoeding en werken

 • Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen

Voor  2021  kun je je nog inschrijven voor de volgende  lokaties en data's    (klik op de datum, of gebruik de link onderin)  

indien je niet direkt een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen neem dan contact op via mail of tel) LET OP BIJ HOTMAIL EN LIVE kan mijn bericht in je spambox terecht komen, zet info@metdeborstvooruit.nl bij je veilige afzenders,  ongeveer een week voor de webinar/curus ontvang je nog een herinerings mail met extra info en evt link 

Kosten voor deze middag/avond zijn  25 euro  incl koffie/thee en een goediebag  Betaling  via de betaal link uit de mail of  overmaken naar NL51RABO0160483018 tnv E.T. Schuiteman, o.v.v. BV avond lokatie + datum.  Op de middag/avond zelf is er ook de mogelijkheid te pinnen of contant af te rekenen. Je ontvangt de  factuur na betaling in de mail,  Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Door het invullen van het  formulier ga je tevens akkoord met de  privacyverklaring  (je gevens worden alleen bewaard voor het aanmaken van de factuur gegevens, en extra info voorafgaand aan de info avond, indien je nieuwsbrief aanklikt  is dit alleen voor een beoordelings/recentie mail na afloop van de cursus)