verloskundigen praktijk NunspeetInschrijfformulier informatieavond Borstvoeding verloskundigenpraktijk Nunspeet

Voorbereiding op een goede start  (t/m Juni alles Online)

Kom naar de informatieavond over borstvoeding bij verloskundigenpraktijk Nunspeet. Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst. Door zelf al wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de Lactatiekundige.

Erna Schuiteman verzorgt deze avond op de verloskundige praktijk aan de Beethovenlaan 25 in Nunspeet.

Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:   Borstvoeding geven, waarom?,  Huid op huid contact, Voedingshoudingen, Opstartproblemen. Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen.

Voor  2021  kun je je inschrijven voor de volgende data,  12 mei en 19 mei  26 mei  2juni  en 30 juni  =nog Online    

(indien je niet  meteen een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen neem dan contact op via mail of tel) LET OP BIJ HOTMAIL EN LIVE kan mijn bericht in je spambox terecht komen, zet info@metdeborstvooruit.nl bij je veilige afzenders

Aanvang 19:15 uur, inloop vanaf 19:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 21:15  uur

Kosten voor deze avond zijn voor de zwangere 15 euro  + partner 5 euro = 20 euro  incl koffie/thee.  (online €10,- per stel)

Graag voor de cursus avond overmaken naar NL51RABO0160483018 tnv E.T. Schuiteman, o.v.v. BV avond Nunspeet + datum.  Op de avond zelf is er de mogelijkheid te pinnen of contant af te rekenen. Wil je een factuur ontvangen, vermeld dit dan op het inschrijfformulier. Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Door het invullen van onderstaand  formulier ga je tevens akkoord met de  privacyverklaring  (je gevens worden alleen bewaard voor het aanmaken van de factuur gegevens, en extra info voorafgaand aan de info avond)