verloskundigepraktijk ErmeloInschrijfformulier informatieavond Borstvoeding verloskundigenpraktijk Ermelo

Voorbereiding op een goede start  

Kom naar de informatieavond over borstvoeding bij verloskundigenpraktijk Ermelo. Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst. Door zelf al wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de Lactatiekundige.

Erna Schuiteman verzorgt deze avond in het CJG Ermelo ,   Dokter van Dalelaan 12, 3851 JB Ermelo

Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:   Borstvoeding geven, waarom?,  Huid op huid contact, Voedingshoudingen, Opstartproblemen. Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen.

Voor  2021  kun je je  inschrijven voor de volgende data:    dinsdag 16-11- 2021  in het CJG in Ermelo ,    voor online Webinars kan je je   inschrijven via onderstaande link   24-11 en 15-12 (er komen elke maand nieuwe data's bij) 

indien je niet binnen direkt een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen neem dan contact op via mail of tel) LET OP BIJ HOTMAIL EN LIVE kan mijn bericht in je spambox terecht komen, zet info@metdeborstvooruit.nl bij je veilige afzenders,  ongeveer een week voor de webinar/curus ontvang je nog een herinerings mail met extra info en evt link 

Aanvang  19:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 21:15 uur

Kosten voor deze avond zijn  20 euro  incl koffie/thee.   (online= € 10,- per stel) 

Graag via de betaal link uit de mail of  overmaken naar NL51RABO0160483018 tnv E.T. Schuiteman, o.v.v. BV avond Ermelo + datum.  Op de avond zelf is er de mogelijkheid te pinnen of contant af te rekenen. Je ontvangt de  factuur na betaling in de mail,  Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Door het invullen van het  formulier ga je tevens akkoord met de  privacyverklaring  (je gevens worden alleen bewaard voor het aanmaken van de factuur gegevens, en extra info voorafgaand aan de info avond, indien je nieuwsbrief aanklikt  is dit alleen voor een beoordelings/recentie mail na afloop van de cursus)