verloskundige Elburg Inschrijfformulier informatieavond borstvoeding verloskundigenpraktijk Elburg

Voorbereiding op een goede start   I.V.M Carona zal de avond nog digitaal worden aangeboden via het programma Zoom 

Kom naar de informatieavond over borstvoeding bij verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst. Door zelf wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de Lactatiekundige. 

Erna Schuiteman verzorgt daarom ter voorbereiding een info-avond op de verloskundige praktijk aan het Klaverplein 4 – 6, 8081 DN te Elburg.

Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:   Borstvoeding geven, waarom?,  Huid op huid contact, Voedingshoudingen, Opstartproblemen.  Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen.

Je kan je  inschrijven voor de volgende data     31 maart  7   21 april online   in de zomer  hopelijk weer op de praktijk 

Aanvang 19:15 uur, inloop vanaf 19:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 21:45 uur.

(indien je niet binnen 2dagen een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen neem dan contact op via mail of tel) LET OP BIJ HOTMAIL EN LIVE kan mijn bericht in je spambox terecht komen, zet info@metdeborstvooruit.nl bij je veilige afzenders

Kosten voor deze avond zijn voor de zwangere 15 euro. Neem je je partner mee dan betaal je 5 euro extra = 20 euro  incl. koffie/thee. (online is €10,- per stel)

Graag voor de cursusavond overmaken naar NL51RABO0160483018 tnv E.T. Schuiteman, o.v.v BV avond Elburg + Datum,  of betaal contant of met pin op de avond zelf. 

Wil je een factuur ontvangen vermeld dit dan op het inschrijf formulier, sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Door het invullen van onderstaand  formulier ga je tevens akkoord met onze privacyverklaring  (je gevens worden alleen bewaard voor het aanmaken van de factuur gegevens, en extra info voorafgaand aan de info avond) 

Neem contact met ons op