verloskundige Elburg Inschrijfformulier informatieavond borstvoeding verloskundigenpraktijk Elburg

Voorbereiding op een goede start   

Kom naar de informatieavond over borstvoeding bij verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst. Door zelf wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de Lactatiekundige. 

Erna Schuiteman verzorgt daarom ter voorbereiding een info-avond op de verloskundige praktijk aan het Klaverplein 4 – 6, 8081 DN te Elburg.

Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:   Borstvoeding geven, waarom?,  Huid op huid contact, Voedingshoudingen, Opstartproblemen.  Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen.

Je kan je  inschrijven voor de volgende data    24-11 en 15-12 online   woensdag 17 november op de praktijk in Elburg (klaverblad) 

Aanvang  19:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 21:15 uur.

indien je niet binnen direkt een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen neem dan contact op via mail of tel) LET OP BIJ HOTMAIL EN LIVE kan mijn bericht in je spambox terecht komen, zet info@metdeborstvooruit.nl bij je veilige afzenders, ongeveer een week voor de webinar/curus ontvang je nog een herinerings mail met extra info en evt link

Kosten voor deze avond € 20,-  euro  incl koffie/thee. (online= € 10,- per stel)

Graag via de betaal link uit de mail of overmaken naar NL51RABO0160483018 tnv E.T. Schuiteman, o.v.v. BV avond Elburg + datum.  Op de avond zelf is er de mogelijkheid evt nog  contant af te rekenen. Je ontvangt de factuur na betaling in de mail, Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Door het invullen van het formulier ga je tevens akkoord met de  privacyverklaring  (je gevens worden alleen bewaard voor het aanmaken van de factuur gegevens, en extra info voorafgaand aan de info avond, indien je nieuwsbrief aanklikt is dit alleen voor een beoordelings/recentie mail na afloop van de cursus)